Cursuri de Balet si Dans

 

Balet Copii 3-12ani

Cursui de balet pentru copii 3-12 ani

2 sedinte/ saptmana

8 sedinte/ luna

Durata unei sedinte 55 minute

Taxa Lunara 250 lei

 

Un curs de balet pentru copii si adulti este mai mult decat un simplu dans sau doar o forma de miscare fizica . Pe langa dezvoltarea fizica pe care o promoveaza, confera gratie si eleganta tinutei corpului, baletul ii ajuta pe copii dar si pe cei mari sa fie mai siguri pe ei, sa deprinda echilibrul in miscari, sa fie mai concentrati si sa debordeze de energie.

Pre-balet (4-6 ani)

 

Elementele de mișcare creativă vor fi completate de exercitii secventiale si de sporire a capacitatii de coordonare, amplasamente de scena – care îi învață pe copii să-și amintească “locul” lor în sala si exerciții de mișcare – care pun accentul pe pozitia piciorului, postura, întinderea și comportamentul in baletul clasic.Conceptele de baza ale baletului, cum ar fi pozițiile 1 si 2, plie și relevé vor fi introduse incepand cu acest nivel.
Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri și alte activități imaginative vor păstra ritmul de curs plin de viață si captivant.

Balet introductiv (6-8 ani)

Acest curs se adreseaza copiilor pregatiti pentru a se integra intr-un format de curs ce are scopul de a ii pregăti pentru o clasa de balet “real”. Elementele de mișcare creativă vor fi completate de exercitiile la sol, sarituri, ridicari pe demi-pointe, piruete si exercitii in pereche pentru sporirea capacitatii de coordonare.
Acest modul reprezinta tranzitia de la cursurile adresate copiilor catre cursuri de balet academic, mai structurate, cu un nivel crescut de pregatire formala, incluzand exercitii la bara si miscare coordonata. Se pune accent pe tinuta, amplasament si comportamentul in baletul clasic.
Exercitiile practice introduse la acest nivel, vor dezvolta o baza solida pentru intelegerea cognitiva si fizica necesare formarii in baletul clasic.Conceptelor de baza deja invatate si asimilate li se vor alatura altele noi. Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri și alte activități imaginative vor păstra ritmul de curs plin de viață si captivant.