Cursuri de balet

 

Un curs de balet pentru copii si adulti este mai mult decat un simplu dans sau doar o forma de balet1miscare fizica . Pe langa dezvoltarea fizica pe care o promoveaza, confera gratie si eleganta tinutei corpului, baletul ii ajuta pe copii dar si pe cei mari sa fie mai siguri pe ei, sa deprinda echilibrul in miscari, sa fie mai concentrati si sa debordeze de energie.
 
         Cursuri de balet pentru copii si adulti care pot fi benefice si pentru toti cei care sufera de diferite probleme,  tulburari alimentare,  depresie, anxietate, probleme psihosomatice.
      In general un curs de balet copii si adulti este o activitate sociala deloc de neglijat si contribuie si la dezvoltarea aptitudinilor sociale incepand cu copiii. Cursurile au loc adesea Cursuri de balet pentru copii la dance with me studioin grup, unde oamenii ajung sa se cunoasca intre ei si sa lege prietenii. In plus, baletul este una dintre activitatile care incurajeaza dezvoltarea spiritului de echipa, a cooperarii si favorizeaza comunicarea intre copii.
 
 
 
-          Cursuri de balet pentru toate categoriile de varsta: copii, adolescenti, adulti
-          Incepatori si avansati
-          INCEPATORI:initiere in tainele baletului classic
-          AVANSATI:oportunitatea pentru aparitii publice(spectacole,festivaluri,emisiunitv)
Spectacolul de Sfarsit de an este optional
 ORARUL PENTRU GRUPELE NOI DE BALET SI DANS MODERN COPII SI ADULTI