Dansul Mirilor

1381177_582575945136806_1688990674_nDansul mirilor reprezinta unul din momentele cheie ale petrecerii de nunta, putand face cu aceasta ocazie un adevarat spectacol. Unele cupluri doresc sa imbine eleganta unui astfel de eveniment cu o coregrafie haioasa, alte cupluri au ales chiar sa isi schimbe tinuta pentru a putea dansa o coregrafie spectaculoasa. Iata cateva idei pentru momentele de dans de la nunta. Dansul mirilor va fi cel mai esential si asteptat moment al nuntii, pentru ca el reprezinta deschiderea ringului de dans si inceperea distractiei alaturi de familie si prieteni, dansul poate avea multiple semnificatii, incheierea unei relatii frumoase printr-un dans special si inceperea casniciei, o noua Nunti baletcalatorie pe un drum nou ce va crea o noua poveste ca a unei carti ce incepe sa-si umple filele si de ce nu chiar a unei povesti fara sfarsit, nemuritoare.
Povestea voastra de dragoste va fi transpusa in pasi de dans, pe o melodie aleasa de voi care sa va reprezinte, cu priviri neintrerupte la fiecare pas de dans, totul va face sa exprime prin dans povestea voastra de iubire, ca momentul vostru sa ramana o amintire magica a unei seri magice.Dance with me studio vine in intampinarea voastra cu pachete atractive, cu un profesor-coregraf cu o experienta de peste 15 ani in dans si balet, Burtescu Dumitru-Goby, oferindu-va sansa de a lucra impreuna intr-o atmosfera intima, linistita, intr-o sala din centrul Bucurestiului. O coregrafie superba!

Iata o coregrafie superba ce imbina ritmuri de vals cu slow fox, tango, salsa… Coregrafiile alese sunt foarte expresive si spectaculoase.

In viata noastra vine un moment cand ne indragostim si decidem sa ne unim destinele si sa devenim un singur suflet pentru toata viata, in acel moment ne dorim sa sarbatorim aceasta iubire printr-o nunta superba!

Nunta este prilejul cuplului indragostit sa arate tuturor celor apropiati cat de armonioasa este relatia lor si cat de frumos se completeaza si cum ar putea sa faca asta decat printr-un dans original, magic ce deschide frumoasa petrecere din ziua nuntii. Nunta este clipa in care mireasa este o adevarata printesa alaturi de printul ei inconjurati de ornamente florale, familie, prieteni si bucate alese, ca intr-un cadru de poveste ei isi vor incepe dansul special ce ii vor face sa ramana toata viata cu o imagine de neuitat al dansului lor!

Dansul mirilor va fi cel mai esential si asteptat moment al nuntii, pentru ca el reprezinta deschiderea ringului de dans si inceperea distractiei alaturi de familie si prieteni, dansul poate avea multiple semnificatii, incheierea unei relatii frumoase printr-un dans special si inceperea casniciei, o noua calatorie pe un drum nou ce va crea o noua poveste ca a unei carti ce incepe sa-si umple filele si de ce nu chiar a unei povesti fara sfarsit, nemuritoare.

Familia si prietenii care va vor fi alaturi in acest moment deosebit al vietii voastre asteapta ca voi sa dati tonul si trebuie sa-i miscati pana in adancul sufletului cu dansul acesta si atunci ar fi bine sa nu-i dezamagim. Dansul mirilor este povestea voastra de dragoste transpusa in pasi de dans, pe o melodie aleasa de voi care sa va reprezinte printr-o coregrafie unica, cu priviri neintrerupte la fiecare pas de dans, totul va face sa exprime magia povestii voastre de iubire, ca momentul vostru sa ramana o amintire magica a unei seri magice.

Dance with me studio vine in intampinarea voastra cu pachete atractive, cu un profesor-coregraf cu o experienta de peste 15 ani in dans si balet, Burtescu Dumitru-Goby, oferindu-va sansa de a lucra impreuna intr-o atmosfera intima, linistita, intr-o sala din centrul Bucurestiului.

Dance with me studio va ofera:

  • Coregrafii unice, adaptate stilului si cerintelor voastre
  • Consiliere in alegerea melodiei sau calupului de melodii si prelucrarea acestora
  • Un coregraf cu o vasta experienta, atat pe scena cat si ca professor de dans si balet
  • Pachete de 5 sedinte sau 10 sedinte, in functie de nevoile fiecarui cuplu, putem face orice coregrafie pt orice dans ( vals lent, vals vienez, tango, tango argentinian, salsa, rock and roll ) sau combinatii de doua sau mai multe stiluri de dans
  • Un program stabilit de comun acord in functie de timpul vostru liber
  • O sedinta particulara de dans dureaza 90 de minute, un timp necesar pentru o coregrafie reusita
  • Numarul de sedinte poate creste in functie de complexitatea coregrafiei cerute (colaje de 2 din mai multe stiluri de dans) Din experienta acumulata in timp si modul de a va transmite informatia va garantam ca intr-un numar minim de sedinte veti dansa bine o coregrafie de vals vienez sau de tango argentinian.
  • Lectiile de dans se tin pe Strada Caderea Bastiliei nr. 56-58, et. 2, sector 1, (pct. de reper Piata Romana, A.S.E., Vis-à-vis de Hotel Unique)
  • Plata pachetului ales se face integral la prima sedinta. Un pachet de 5 sedinte este 550 lei. Un pachet de 10 sedinte este 900 lei. Ultima sedinta se va face la restaurant, daca nunta se va tine in Bucuresti.
  • Pregatirea dansului mirilor este bine sa inceapa cu o luna jumate, doua inainte de nunta. Astfel o sa aveti timp sa exersati bine coregrafia aleasa si sa excelati prin naturalete si gratie pe ringul de dans la nunta voastra!