Dansul Mirilor As vrea sa incep povestea nuntii noastre cu povestea noastra de dragoste. A fost o data ca niciodata un moment dat in care ne-am intalnit,ne-am oprit din fuga noastra si am avut ragazul sa ne privim in ochi. Atunci am inteles ca vom fi personajele principale pt tot restul vietii noastre in doi. Dar orice poveste trebuie transpusa in scena, pt publicul larg , de catre un regizor, un maestru de ceremonii, de catre un prieten drag, de cel care va deveni oglinda sufletelor noastre. Am ajuns in Piata Romana cu sufletul strans, constienti fiind ca ceea ce noi ne propusesem va fi aproape imposibil. Ea fara nici o experienta in dans insa cu o incapatanare enervanta, el cu o rigiditatea militara dar si un perfectionist desavarsit.  

      Ne-a intampinat cu zambetul pe buze Goby, omul calm si cald, cel care te bine dispune si iti da forta sa mergi mai departe, pana la finalul numarului. Este cel care a fost in spatele nostru, cel care atunci cand ziceam ca nu mai putem sau eu nu voi reusi niciodata sa fac piruete, a avut incredere in noi si ne-a ridicat, apoi impreuna pas cu pas am reusit sa montam un numar intreg. Povestea noastra acum putea fi spusa intregii lumi prin dansul mirilor. Acum ajunsesem sa frangem stangaciile inceputului, sa ne simtim unul pe celalat, sa ne contopim sentimentele intr- un singur ritm, cel al muzicii. Toate acestea si multe altele datorita unui singur OM, Goby.

Repetiile, orele de munca, oboseala acumulata nu le mai percepeam, erau parte integranta, necesara si culmea placuta, a povestii noastre.

Stiindu-l mereu in spatele nostru, vibrand cu forta si cu zambetul mereu pe fata, am reusit, asa cum am visat noi, depasind imposibilul, ca visul nostru sa devina realitate.

Am avut o sala plina in picioare, prieteni vechi de-ai nostrii care nu ne recunosteau. Noi am gasit in acele ore de dans placerea de a trai in doi, de a te cunoaste si a- ti cunoaste partenerul, puterea de a- l sustine si increderea absoluta in celalat.

Pentru noi povestea merge mai departe si acum, dupa nunta, mergem in continuare la lectiile de dans, cu mai mare placere si poate mai detasati. Dar trebuie sa va spun ca toate acestea au in spate rabdarea, calmul, binedispozitia, profesionalismul, pasiunea pt dans a lui Goby. El traieste pt dans, prin dans , cu dans, intr-un dans.

 

Multumim Goby!