Un curs de balet pentru copii  este mai mult decat un simplu dans sau doar o forma de miscare fizica . Pe langa dezvoltarea fizica pe care o promoveaza, confera gratie si eleganta tinutei corpului, baletul ii ajuta pe copii dar si pe cei mari sa fie mai siguri pe ei, sa deprinda echilibrul in miscari, sa fie mai concentrati si sa debordeze de energie si sa se dezvolte psihoemotional

Baletul nu este un sport, baletul este o arta si ca orice arta ajuta la dezvoltarea emotionala si sociala

In cadrul Academie de balet si dans modern “Dance With Me Studio”aveti posibilitatea sa cunoaseti minunata lume a baleului clasic, sa va pregatiti pentru auditii, admiteri la liceul de coregrafie, sa participati la concursuri, festivaluri sau petreceri mondene.

Va invitam sa participati la cursurile noastre si va garantam ca nu veti regreta ca ati ales scoala noatra din sutele de scoli de dans ale Bucurestiului

Pre-balet (4-6 ani)

 

Elementele de mișcare creativă vor fi completate de exercitii secventiale si de sporire a capacitatii de coordonare, amplasamente de scena – care îi învață pe copii să-și amintească “locul” lor în sala si exerciții de mișcare – care pun accentul pe pozitia piciorului, postura, întinderea și comportamentul in baletul clasic.Conceptele de baza ale baletului, cum ar fi pozițiile 1 si 2, plie și relevé vor fi introduse incepand cu acest nivel.
Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri și alte activități imaginative vor păstra ritmul de curs plin de viață si captivant.

Balet introductiv (6-8 ani)

Acest curs se adreseaza copiilor pregatiti pentru a se integra intr-un format de curs ce are scopul de a ii pregăti pentru o clasa de balet “real”. Elementele de mișcare creativă vor fi completate de exercitiile la sol, sarituri, ridicari pe demi-pointe, piruete si exercitii in pereche pentru sporirea capacitatii de coordonare.
Acest modul reprezinta tranzitia de la cursurile adresate copiilor catre cursuri de balet academic, mai structurate, cu un nivel crescut de pregatire formala, incluzand exercitii la bara si miscare coordonata. Se pune accent pe tinuta, amplasament si comportamentul in baletul clasic.
Exercitiile practice introduse la acest nivel, vor dezvolta o baza solida pentru intelegerea cognitiva si fizica necesare formarii in baletul clasic.Conceptelor de baza deja invatate si asimilate li se vor alatura altele noi. Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri și alte activități imaginative vor păstra ritmul de curs plin de viață si captivant.